ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Επιστροφή προϊόντων – Δικαίωμα υπαναχώρησης και ακύρωση της παραγγελίας


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 30 ημερολογιακών ημερών χωρίς κανένα απολύτως κόστος και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο χρώμα του ίδιου προϊόντος.    Για επιστροφές εντός Ελλάδας και Κύπρου δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε. Για να ασκήσετε το δικαίωμα επιστροφής είναι απαραίτητο να μας στείλετε ενα email με τίλο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στη διεύθυνση sales@dekauf.gr στο οποίο να αναγράφετε τον αριθμό της παραγγελίας σας, και το συγκεκριμένο προϊόν που ζητάτε την αντικατάστασή του. Θα πρέπει επίσης στο email σας να γράφετε ενα τηλέφωνο επικοινωνίας καθώς και την συγκεκριμένη αλλαγή που ζητάτε. Για επιστροφές από την υπόλοιπη Ευρώπη τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή.


Δικαίωμα υπαναχώρησης

Στην περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο το προϊόν που παραλάβατε δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας έχετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών απο την παραλαβή του, το δικαίωμα να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης με γραπτό σας email στη διεύθυνση sales@dekauf.gr. Στο μήνυμά σας αυτό πρέπει να αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας και την διεύθυνση αποστολής του.Για την επιστροφή του προϊόντος θα λάβετε εντός 2 εργασίμων ημερών απαντητικό email απο εμάς με το οποίο θα σας γνωρίζουμε τη μέθοδο αποστολής την οποία θα πρέπει να ακολουθήσετε ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε μόνο με τα έξοδα της επιστροφής και τα χρήματα της πληρωμής σας επιστρέφουν εντός 5 εργασίμων ημερών απο την παραλαβή της επιστροφής σας


Διευκρινίζεται, ότι σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του. Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται σε τάπητα για την αποφυγή φθορών. Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του.