ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Έξοδα Αποστολής

Οι παραγγελίες συνολικής αξίας μεγαλύτερης των €49 που αποστέλλουμε εντός Ελλάδος, διεκπεραιώνονται απο τις εταιρείες ταχυμεταφορών (ΕΛΤΑ courier ή ACS) ΔΩΡΕΑΝ

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος που ΔΕΝ ξεπερνούν τα €49, επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής €3 και διεκπεραιώνονται απο την ΕΛΤΑ Courier.

Για την αποστολή των δεμάτων μας στην Κύπρο, χρησιμοποιούμε την Fast Parcel Cyprus και ισχύουν οι ίδιες χρεώσεις (εως €49 με χρέωση εξόδων αποστολής €3, ΔΩΡΕΑΝ για τις μεγαλύτερες σε αξία παραγγελίες)

Για τυχόν αποστολές βάρους μεγαλύτερου των 8 κιλών καθώς και την αποστολή σε οποιαδήποτε Χώρα της ηπειρωτικής Ευρώπης, ισχύουν ειδικοί κανόνες πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση τηλεφωνική με την επιχείρησή μας στα τηλέφωνα (+30) 2111829701 (Ελλάδα) (+357)96090008 (Κύπρο)

 Η παράδοση πραγματοποιείται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 9:00 έως τις 16:00 στην πόρτα σας ή στο πλησιέστερο σημείο διανομής του συνεργαζόμενου διανομές

Απο την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 η επιχείρηση με διακριτικό τίτλο Dekauf.gr καταργεί την μέθοδο αποστολής και πληρωμής “ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ”

Χρόνος Παράδοσης

Οι παραγγελίες εντός Αττικής και σε μεγάλες αστικές περιοχές παραδίδονται εντός 6 ως 10 εργάσιμων ημερών. Οι παραγγελίες σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας παραδίδονται εντός 6 ως 12 εργάσιμων ημερών. Οι παραγγελίες Εξωτερικού παραδίδονται εντός 6 ως 15 εργάσιμων ημερών.

Απο την ώρα της παραγγελίας σας και εντός 2 εργασίμων ημερών θα λάβετε με SMS και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τον αριθμό παρακολούθησης της παραγγελίας σας. Με τον αρθμό αυτό θα εχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξή της είτε μέσω του λαγιαριασμού σας στη Dekauf.gr είτε μέσω των ιστοσελίδων παρακολούθησης των εταιρειών ELTA Courier https://www.elta-courier.gr/ ή ACS https://www.acscourier.net

Παραλαβή Παραγγελίας

Με την παραλαβή της παραγγελίας σας έχετε 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ (ημερολογιακές) καιρό να ζητήσετε την αλλαγή του προϊόντος που παραλάβατε με άλλου μεγέθους προϊόν η και την επιστροφή της παραγγελίας σας για οποιοδήποτε λόγο (no questions asked). Τα αιτήματα αλλαγών / επιστροφής υποβάλλονται εγγράφως με σχετική ηλεκτρονική σας επιστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@dekauf.gr Παρακαλούμε όπως:

  1. Να αναγράφετε σωστά τον αριθμό της παραγγελίας σας καθώς και τα τηλέφωνά σας.
  2. Να διατηρείτε τα προϊόντα που παραγγείλατε στη κατάσταση στην οποία τα έχετε παραλάβει, αν πρόκειται για παπούτσια να τα δοκιμάζετε πάνω σε χαλί, αν πρόκειται για ενδύματα να τα διπλώνετε προσεκτικά, και να τα παραδίδετε στον υπάλληλο της μεταφορικής που θα έρθει συσκευασμένα κατα το δυνατόν στη κατάσταση που τα παραλάβατε.
  3. Η διαδικασία επιστροφής η αλλαγής είναι ΔΩΡΕΑΝ, σε καμιά περίπτωση δεν θα σας χρεώσουμε επειδη ζητήσατε την αλλαγή ή την επιστροφή της παραγγελίας σας.
  4. Εφόσον παραλάβουμε το πακέτο που σας στείλαμε πίσω, τότε στις επόμενες δυο εργάσιμες ημέρες είτε θα εχουμε παραδόσει το νεο πακέτο σας στην μεταφορική (αν πρόκειται για αλλαγή) είτε θα εχουμε δώσει την εντολή ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ της πληρωμής σας.
  5. Η αποζημίωσή σας ΔΕΝ μπορεί να γίνει με άλλο τρόπο, παρα μόνο με αντιστροφή ολόκληρου του ποσού που καταβάλλατε στην κάρτα σας, αιτήματα για αλλαγη του τρόπου αποζημίωσής σας δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Η παραγγελία σας θα έρθει στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Για τη διευκόλυνση της παραλαβής, είναι απαραίτητο να γράψετε ΣΩΣΤΑ τα στοιχεία επικοινωνίας σας, και τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου. Παρακαλούμε να ελέγξετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και να επιβεβαιώσετε (ανοίγοντας την ηλεκτρονική επιστολή επιβεβαίωσης της παραγγελίας που λάβατε ) πως έχουμε λάβει το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνό σας και τη διεύθυνση παραλαβής σας σωστά.